SMS Bourgogne

SMS Bourgogne is een Frans-Nederlands bedrijf dat bemiddeld bij dienstverlening voor mensen met een (tweede) huis in de Bourgogne. Het kan gaan om onderhoud aan huis of tuin, maar ook problemen rond gas/licht/water/telefonie/internet worden opgelost.

Het idee achter SMS Bourgogne is dat de economie op het Franse platteland (in dit geval de Bourgogne) een impuls nodig heeft, omdat op korte termijn vergrijzing en vertrekkende bedrijvigheid het leven niet aangenamer zullen maken. Voorzieningen verdwijnen, dorpen verpauperen, en het platteland stroomt leeg. Door economische activiteiten te ontwikkelen wil SMS Bourgogne het welvaartsniveau in de Bourgogne mee helpen op peil te houden.

Het bij elkaar brengen van vraag en aanbod tussen Franse dienstverleners en de buitenlandse huizenbezitters blijkt daarvoor een prima instrument. Inmiddels zien we ook een omgekeerde beweging: Fransen die voor diverse klussen SMS Bourgogne vragen om buitenlanders die hier permanent wonen in te schakelen. De lokale politiek omarmt SMS Bourgogne en probeert zo veel mogelijk verdere uitbreiding van de activiteiten te stimuleren. Zo is SMS Bourgogne door de Gemeente Luzy gevraagd een kringloopbedrijf op te zetten. We hopen op korte termijn daar verder over te kunnen berichten.
www.sms-bourgogne.eu

Last minute vakantie in frankrijk
Wilt u binnen nu en een paar weken op vakantie? Kijk dan eens tussen ons last minute aanbod, waar u diverse vakantiehuizen met kortingen vindt. Of dat nou lekker dicht bij huis is, of wat verder weg: het ligt allemaal binnen handbereik! Het enige wat u nu nog hoeft te doen, is uw koffer inpakken.Bent u klaar om te gaan?

|

Karakteristieke vakantiehuizen in Frankrijk

Een vakantiehuis in Frankrijk huur je gemakkelijk vanuit je luie stoel. Zoek in ons ruime aanbod in Frankrijk jouw favoriete vakantiewoning. Van een authentieke boerderij of rustieke gîte, tot een luxe villa met privézwembad, of juist een vakantiehuis op een gezellig vakantiepark. Lees meer ...


Er zijn 4 FrankrijkFans online

 

Vindt de beste Frankrijk links, wonen, werken, vakantie en nog vele andere rubrieken.
top
 - - - By CrazyStat - - -